Këngëtarja kosovare Filloreta Raçi, e njohur me emrin artistik Fifi, ka publikuar projektin e ri muzikor për këtë vit.

Kënga mban titullin “Qaj” dhe është finalizuar edhe me videoklip, njofton Klan Kosova.

Tekstin dhe melodinë e ka bërë vet Fifi, ndërsa për orkestrimin është përkujdesur KMaster dhe StrikeBeats.

Për producimin po ashtu është kujdesur KMaster dhe video është realizuar nga Fatlum Nerguti.

Më poshtë mund të shikoni dhe dëgjoni projektin e ri të Fifi-it.

Këngëtarja kosovare Filloreta Raçi, e njohur me emrin artistik Fifi, ka publikuar projektin e ri muzikor për këtë vit.

Kënga mban titullin “Qaj” dhe është finalizuar edhe me videoklip, njofton Klan Kosova.

Tekstin dhe melodinë e ka bërë vet Fifi, ndërsa për orkestrimin është përkujdesur KMaster dhe StrikeBeats.

Për producimin po ashtu është kujdesur KMaster dhe video është realizuar nga Fatlum Nerguti.

Më poshtë mund të shikoni dhe dëgjoni projektin e ri të Fifi-it.

Këngëtarja kosovare Filloreta Raçi, e njohur me emrin artistik Fifi, ka publikuar projektin e ri muzikor për këtë vit.

Kënga mban titullin “Qaj” dhe është finalizuar edhe me videoklip, njofton Klan Kosova.

Tekstin dhe melodinë e ka bërë vet Fifi, ndërsa për orkestrimin është përkujdesur KMaster dhe StrikeBeats.

Për producimin po ashtu është kujdesur KMaster dhe video është realizuar nga Fatlum Nerguti.

Më poshtë mund të shikoni dhe dëgjoni projektin e ri të Fifi-it.