Këto janë shtetet që kanë konfirmuar për Eurovision 2021.

Këta janë artistët që konfirmuan pjesëmarrjen në Eurovision 2021, shkruan Wiwibloggs.

Ndërsa lista e këngëtarëve do të përditësohet përsëri, këta janë shtetet që kanë konfirmuar deri më tani.

Australi – Montaigne (konfirmuar më 2 prill)

Austri – Vincent Bueno (konfirmuar më 26 mars)

Azerbajxhan – Efendi (konfirmuar më 20 mars)

Belgjikë – Hooverphonic (konfirmuar më 20 mars)

Bullgari – Victoria (konfirmuar më 21 mars)

Republika Çeke – Benny Cristo (konfirmuar më 14 maj)

Gjeorgji – Tornike Kipiani (konfirmuar më 21 mars)

Greqi – Stefania (konfirmuar më 18 mars)

Islanda– Daði og Gagnamagnið (konfirmuar më 23 tetor)

Izrael – Eden Alene (konfirmuar më 22 mars)

Letoni – Samanta Tīna (konfirmuar më 16 maj)

Malta – Destiny (konfirmuar më 16 maj)

Moldavia – Natalia Gordienko (konfirmuar më 15 korrik)

Holanda – Jeangu Macrooy (konfirmuar më 18 mars)

Rumani – Roxene (konfirmuar më 31 mars)

San Marino – Senhit (konfirmuar më 16 maj)

Slloveni -Ana Soklič (konfirmuar më 16 maj)

Spanjë – Blas Cantó (konfirmuar më 18 mars)

Zvicra – Lotët e Gjonit (konfirmuar më 20 mars)

Ukrainë – Go_A (konfirmuar më 18 mars)

Ndërsa mbetet qyteti i njëjtë dhe vendi që u përzgjodh për vitin 2020.

Eurovisioni 2021 do të organizohet në qytetin Holandez të Roterdamit në Ahoy Arena.