Era Istrefi ka ndarë një lajm me ndjekësit e saj, e cila nëpërmjet një postimi në llogarinë personale të Instagram-it ka lajmëruar se së shpejti do të lansojë projektin e saj më të ri.

Ajo ka theksuar se projekti i ri i saj do të lançohet më 19 korrik, dhe i njejti mban titullin “Heat.”

Ngelim në pritje, a do jetë edhe ky projekt i Erës, hit i saj i rradhës.