Yjet më të mëdhenj globalë dhe rajonalë të DJ-ve zbukuruan festivalin Epizode Albania në brigjet e Shëngjinit. Epizodi i bujshëm – një nga festivalet më emocionuese të muzikës dhe artit në botë, sapo ka dhënë debutimin e tij novator në Shqipëri.

Pjesëmarrës nga 49 vende të ndryshme të botës, kanë shijuar atmosferën magjepsëse të festivalit në plazhin e Ranë së Hedhun në Shëngjin, nga 23 deri më 26 shtator.

EPIZODE ALBANIA ka mirëpritur 55 DJ ndërkombëtare dhe rajonale legjenda të tilla si Solomun, Marco Carola, Michael Bibi, Richy Ahmed, LEE Burridge, Adriatique, Dubfire, Binh, Margaret DYGAS, Petre INSPIRESCU, PRASLEA, Hector, Guti, Nastia, Maayan NIDAM, anfisa LETYAGO, për të përmendur disa. Ata po rrotulloheshin së bashku me talentet më të mirë, të tilla si CHKLTE, DAN ANDREI, DAVID GTRONIC, JANERET, JAVIER CARBALLO, MAHONY dhe YULIA NIKO, e ndjekur nga ALBAN HI-DINI, E/TAPE, LIBURN, LEKE, ROUSTAM, TYOMA, etj. SEA Stage ishte një kryevepër e krijuar nga kolektivi ikonik rus СЕТАП, ndërsa SHELL prezantoi punën madhështore artistike të FREAK FABRIQUE. Epizode Albania solli shumë momente të paharrueshme, të tilla si seti përfundimtar epik Solomun b2b Adriatique që u zgjat deri në mesditë. Marco Carola triumfoi në skenën kryesore të krijuar për të lënë pa frymë të Shtunën në mbrëmje ndërsa zonjat tekno Abelle, Nastia dhe Anfisa Letyago ndezën skenën Shell të Premten në mbrëmje.

Binh, Margaret Dygas dhe Petre Inspirescu hodhën magjitë e tyre ndërsa nata vazhdoi gjatë ditës tjetër me legjendat Praslea b2b Dan Andrei.

“Ne jemi shumë mirënjohës për të gjithë pjesëmarrësit në festë, artistët dhe partnerët që kërcyen me ne gjatë gjithë këtij rrugëtimi. Edicioni debutues i Shqipërisë ishte një sukses; ne jemi të lumtur që arritëm të sjellim stilin tonë unik Epizode në Ballkan. Disa nga artistët më të mëdhenj botërorë dhe rajonalë zbukuruan festivalin, ndërsa artistët më të mirë vizualë ishin përgjegjës për modelin tonë spektakolar të skenës. Ne planifikojmë të vazhdojmë të rritemi në këtë rajon duke sjellë muzikën dhe artin tonë ”, tha menaxhmenti i Epizode.