Këngëtarja Dua Lipa është shpërblyer me çmim në “AMA 2020”.

Dua Lipa ishte e vetmja shqiptare e nominuar në dy kategori në “AMA 2020”, si “Artistja e preferuar femër” dhe atë “Kënga e preferuar”.

Këngëtarja shqiptare arriti që ta fitoj çmimin “Kënga e preferuar e zhanrit pop/rock”, me projektin muzikor “Don’t Start Now”.