Bashkohuni me Filarmoninë e Qytetit të Londrës në një udhëtim nëpër disa nga pjesët më të dashura të muzikës klasike nga Debussy, Saint-Saens dhe Berlioz.

Koncerti i cili titullohet “Fantastic Visions“ do të mbahet ditën e shtunë me 25 shkurt në ora 19:00 në St James Paddington, Sussex Gardens, London W2 3 UD.

Do të jetë dirigjenti shqiptar Olsi Qinami i cili do të drejtojë orkestrën dhe solisten në violinë Mikako Shimatani në këtë udhëtim të magjishëm notash.

Për më shumë info mbi biletat kliko këtu:

https://londoncityphilharmonic.co.uk/concerts