Në internet ekzistojnë fotografi të shumëta që tregojnë se çfarë fshihet pas gjërave të përditshme.

Bright Side ka vendosur të hedhë një vështrim në disa gjëra të zakonshme dhe të zbulojë mënyrën se si duken dhe punojnë në të vërtetë.

A keni menduar se vërtet gazetarët kishin vetëm një mikrofon të vogël?

View this post on Instagram

our job is so glamorous.

A post shared by Kuya Kim (@kuyakim_atienza) on

Një dollap sekret në kështjellën e Hirushes 


Dekore të veçanta 

Një ekran LED pas skenave

Nga brenda një kullë ftohëse të stacionit të energjisë

Kështu bëhen fotografitë në Instagram:

Në rast se gjithmonë keni dashur të dini se si e bëjnë këtë:

Duke punuar NASA

Magjia e dritave në një teatër

Pas shenjës së famshme

Një minierë kripe është thjesht e mrekullueshme

Vendi i punës i personit përgjegjës për parashikimet e motit në një stacion lajmesh

Heronjtë nuk janë në fakt vetëm

A keni parë ndonjëherë zjarri në veprim?