Filmi i ri i David Oyelowo dhe Angelina Joile do të rikthejë historitë e ‘Liza në Botën e çudirave’ dhe ‘Piter Pan’, të ndërthurura, shkruan Class.

Traileri i filmit ‘Come Away’ u publikua sot, duke prezantuar botën magjike të Alice (Keira Chansa), të vëllait të saj djallëzor Peter (Jordan A. Nash) dhe prindërve të tyre Jack dhe Rose (të luajtur nga Oyelowo dhe Jolie), të cilët inkurajojnë imagjinatën e tyre natyrore.

“Çdo fëmijë ka një zanë të lindur vetëm për ta. Tinker lindi për ty,“-i thotë Rose, vajzës së saj Alice në fillim të trailerit.

“Ajo po ngutet të rritet, ai ëndërron të eksplorojë toka të reja. Kjo është historia e patreguar e një vëllai dhe një motre. Dy aventurierë, Alice dhe Peter-i ynë“- rrëfen Oyeloëo.

Traileri përmban detaje ikonike nga historitë e ‘Alice in Wonderland’ dhe ‘Peter Pan’. Fëmijët imagjinojnë realitetin e tyre të tmerrshëm në një mënyrë më fantastike.

Filmi është vendosur të shfaqet në SHBA në 13 nëntor.https://www.youtube.com/embed/FXGL3uU0lxY?version=3&rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=en-US&autohide=2&wmode=transparent