E paralajmëruar edhe më parë si një hit veror, kënga është e një stili tipik veror dhe ka një videoklip interesant me vlera të larta.

E paralajmëruar edhe më parë si një hit veror, kënga është e një stili tipik veror dhe ka një videoklip interesant me vlera të larta.

Butrinti në një postim të bërë dje në InstaStory kishte paralajmëruar se kjo nuk do të jetë kënga e vetme këtë verë.