Arjan Basha

Po afishoj kesaj rradhe nje foto te rralle te Bekim Fehmiut me aktorin e madh holivudian, Kirk Douglas, foto permes se ciles kuptojme se sa e donin dhe admironin te medhenjte e Holivudit Bekimin.

Kurse te ne, uzurpuesit e shtetit, per sa i perket vleresimit dhe respektit ndaj tij, ende ne kllapi!! Çobane, zhvates te shtetit e puthadoresh te armikut, vazhdojne edhe me tej te injorojne vlerat e aktorit, artistit, ikones kombetare me permasa boterore, Bekim Fehmiu.