Bebe Rexha i është gëzuar suksesit të këngës me Martin Garrix.

Gjatë ditës së sotme, Bebe Rexha dhe Martin Garrix kanë shënuar një sukses të jashtëzakonshëm në karrierën e tyre.

Kënga e tyre “In the name of love”, ka kapur shifrën prej 1 miliard dëgjimesh në “Spotify”, sukses të cilin nuk e kanë arritur shumë këngë.

Pas lajmit për këtë arritje, Bebe u shpreh e ngazëllyer, teksa falënderoi të gjithë bashkëpunëtorët.

https://www.instagram.com/p/CJwfY_fFaaO/embed/captioned/?cr=1&v=13&wp=1029&rd=https%3A%2F%2Flajmi.net&rp=%2Fbebe-rexha-flet-e-emocionuar-pas-suksesit-te-duetit-me-martin-garrix-ne-spotify%2F#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A1629%2C%22ls%22%3A1149%2C%22le%22%3A1180%7D