Foto: AP/Associated Press 

Këngëtarja, Beatrice Kristi Ilejay Laus, e njohur me emrin skenik, Beabadoobee, thotë se Taylor Swifti është një artiste e cila i frymëzon dhe fuqizon gratë në industrinë e muzikës.

Këngëtarja e hitit “Coffee” pritet që ta shoqërojë fituesen e shumëfishtë të shpërblimit “Grammy” në disa koncerte të turneut të saj të ardhshëm, “The Eras Tour”, i cili fillon muajin e ardhshëm. Kjo është një ëndërr e shndërruar në realitet për muzikanten 22-vjeçare, e cila gjatë gjithë karrierës së saj kishte dëshiruar ta ndajë skenën me krijuesen e hitit “Anti-Hero”.

“Gjithmonë e kam pëlqyer muzikën e saj. Unë jam rritur me ato këngë. Mendoj se ‘Love Story’ ishte zilja e telefonit tim mobil kur isha vetëm shtatë vjeçare. Nuk do të thosha se bëjë pjesë në grupin e adhuruesve të saj të flaktë, por e vlerësoj faktin se çfarë tekstshkruese e mahnitshme është dhe sa e talentuar dhe e suksesshme është si artiste në përgjithësi. Gjithashtu e çmoj jashtëzakonisht shumë për mbështetjen që ua jep grave dhe sa fuqizuese është për të gjitha”.