Baleti Kombëtar i Kosovës, ka filluar provat për premierën e parë për vitin 2023, e cila titullohet “Time”, me koroegrafi nga koroegrafi dhe kërcimtari i njohur shqiptar, Taulant Shehu. Në foto shihen balerinët e BKK, gjatë provave të shfaqjes “Time”, së bashku me asistenten e koroegrafit, znj.Diletta Antolini. Premiera do të shfaqet me dt 19.03.2023.