Aktorja, prezantuesja dhe këngëtarja e njohur shqiptare, Almeda Abazi, prej vitesh jeton dhe vepron në Turqi, derisa atje ka kaluar një pjesë të madhe të jetës së saj.

E njëjta po ashtu në shtetin turk gëzon një karrierë të bujshme, e cila është bërë mjaft e kërkuar edhe nga markat e ndryshme për t’u bërë imazh i tyre.

Së fundmi, ajo ka provuar një markë bukurie turke dhe detyrimisht do duhej të fliste turqisht pasi i drejtohet konsumatorëve që jetojnë atje.

https://www.instagram.com/p/B8rHSi8FW9R/?utm_source=ig_embed

Megjithatë, pas këtyre videove siç duket Almeda është përballur me mesazhe të shumta që i thonë se ka harruar të flasë shqip.