Abidin Krasniqi tashmë një vit ka punuar intensivisht në krijimin e webfaqes “Albanian Epics” në të cilën ka grupuar 422 këngë e 107.545 vargje këngësh legjendare epike shqipe.

Tekstet janë të disponueshme në tri formate.Krasniqi në “Për Ditë të Mbarë” të RTV21 foli rreth punës së tij për një vit, “Albanian Epics” si ide, punën ekipore, mbështetjen institucionale dhe më shumë se kaq./21Media