Publiku tetovar sonte me fillim në ora 20.00 në Qendrën per Kulture. në kuadër të jazz fest tetova 2019, do të mirëpres, Agron Peni& Band nga Gjakova. Bileta do të kushtojë minimalisht 200 denarë dhe parat e shitjes së biletave do të shkojnë për qëllime humanitare.