Daniel Craig i thotë lamtumirë kostumeve të agjentit më të njohur të gjitha kohërave dhe përshëndet një nga burrat kryesorë më tragjikë të letërsisë, transmeton KultPlus.

Craig dhe Ruth Negga do të luajnë në ‘Makbeth’ në Broadway duke filluar në mars 2022. Shfaqja do të ketë një shfaqje të kufizuar prej 15 javësh.

Me filmin e fundit të ‘James Bond No Time to Die’, Craig po bënë përfundimin e kësaj epoke dhe ai ka mundësinë të marrë përsipër projekte më të reja dhe të larmishme. Craig nuk është vetëm, ai do të bashkëpunojnë me disa emra të mëdhenj në këtë projekt. Prodhuesja Barbara Brokoli është gati për këtë dramë Shekspiriane. Më parë, ajo ka prodhuar nëntë filma të ‘James Bond’ me Craig dhe Pierce Brosnan. Shfaqja do të drejtohet nga fituesi i ‘Çmimit Tony’, Sam Gold.